Wassen

Als u niet de mogelijkheid heeft om uw hond te wassen dan doe ik dat erg graag voor u. Met professionele hondenshampoo wordt uw hond goed gewassen en geföhnd. 

Borstelen

Klitten zijn erg vervelend voor honden. Het is belangrijk dat u uw hond op de juiste manier borstelt met de juiste borstels en kammen. Graag zou ik u hier mee willen helpen om de vacht van uw hond zo goed mogelijk te onderhouden.

Knippen

Bij deze behandeling wordt uw hond helemaal in model geknipt. Uiteraard wordt uw hond eerst gewassen en geföhnd. Ik maak bij deze dienst gebruik van mijn effileerschaar en mijn knipschaar. 

Scheren

Als u een voorkeur heeft van een kort modelletje is dit ook mogelijk door de hond te scheren. Dit is mogelijk in allerlei lengtes en modellen.

Ontwollen

Bij de meeste honden vindt er 2 keer per jaar een ruiperiode plaats. Dit betekent dat ze een deel van hun vacht verliezen en er een nieuwe vacht door komt. Bij een ontwolbeurt wordt de hond eerst gewassen en daarna met een krachtige föhn geföhnd. Waarbij ze al veel oude losse haren verliezen. Daarna wordt de hond met speciale borstels geborsteld om door de rui heen te komen. Dit zou voor veel honden een genot zijn zodat ze geen last meer hebben van de oude vacht die veel jeuk kan veroorzaken. 

Nagels knippen

Veel honden slijten hun nagels door het wandelen over een harde ondergrond. Bij sommige honden helpt dit niet voldoende en is het noodzakelijk om de nagels te knippen. Belangrijk dat u dit laat doen door iemand met kennis. 

Puppy wenmomentje

Een puppy wenmomentje biedt de kans om de hond van jongs af aan te laten wennen aan het verzorgen van de vacht. Tijdens deze behandeling laten we de pup wennen om op tafel te staan, eventueel het knippen van de nageltjes en het laten wennen van de föhn. Dit is mogelijk tot een leeftijd van 6 maanden.